Puck

Hallo Allemaal!

Even voorstellen: Ik ben Puck Ches van de Hoogenweg. Ik ben geboren op 27 april 2017 bij Oudduitse Herders van de Hoogenweg. Ik kom uit een nest van maar liefst 12 pups. Allemaal geweldige broers en zussen. Mijn moeder is Angel of Wassenaer’s Futiniël Djessie en mijn vader is Messi Ivan vom Altdeutschen Eck. Ik ben grauw van kleur.

Puck is een hele lieve knuffelbeer en een echte gezellige familiehond. In huis is ze rustig maar buiten vindt ze het heerlijk om te spelen, rennen, zwemmen en voor je te werken. Puck heeft een heel stabiel, rustig, sociaal, intelligent en nieuwsgierig karakter. Ze is een echte allemansvriend. Ze is dol op onze kinderen, zij en Puck zijn echte maatjes voor het leven.

In februari 2020 is Puck volledig fokgeschikt verklaard door de LSOHV. Wij zullen puur hobbymatig af en toe een nestje fokken. De planning is om Puck in juli/augustus 2020 voor het eerst te laten dekken. Voor meer info over deze dekking zie ‘nestplanning’.

Bij de shows heeft Puck ook goede resultaten behaald. Waaronder in de jeugdklasse een prachtige 3e plaats. Ze is altijd met uitmuntend beoordeeld.

Hieronder de uitslagen van de röntgenonderzoeken etc:

HD A

ED vrij

DM vrij

Dwerggroei vrij

DNA vastgelegd

%d bloggers liken dit: